tisdag, juli 23

Svensk politik är ett skämt

Visst, jag måste erkänna ibland är jag en besserwisser men det kan jag inte göra mycket åt då jag faktiskt har rätt i det mesta, jag är faktiskt inte ironisk nu. Ibland blir man trött på det svenska samhället och dess politik för övrigt. Hela etablissemanget känns oseriöst och amatörmässigt, till exempel varför utsågs Alice Bah Kuhnke till kulturminister? Detta är ju på förhand helt osannolikt men ändå lyckades hon knipa denna roll. På vilka meriter kan man ju undra? Nu handlar inte detta om vad man heter i efternamn, personligen struntar jag i om Svensson eller mostafa är kulturminister men ingenstans på Alice Bah CV fanns det meriter som kvalificerade henne till denna roll. Se till exempel detta videoklipp nedan, jag finner inga ord..

https://www.youtube.com/watch?v=-TUaRpuPtII