onsdag, juli 24

Behöver lite ny input

Det bubblar ofta av idéer inom mig och jag brukar få fokusera hårt för att sålla bland dem. För mig har det aldrig varit en brist på idéer som hämmat utan snarare för många att välja bland. En lyx, menar vissa, men det är också en sorts börda. Det blir ett ständigt pågående surr i skallen och en rastlöshet inuti som kan vara ganska stressande. Just nu är jag riktigt uppe i varv och känner att jag behöver något som tvingar mig att bryta de stressande tankesurren. Jag ska testa något nytt för att se om jag kan koppla bort, och -av. Jag har beställt en resa till Mexiko!

Vidga vyerna

Det är en smula out of character för mig att bara beställa en resa sådär, dessutom en så pass spännande resa, men jag ser väldigt mycket fram emot det. Jag vill vidga vyerna lite; besöka gamla indianruiner, äta nya maträtter, känna len sand under fötterna och lyssna till ett helt annat språk än det jag är van vid. Jag är också ganska sugen på tequila. Dessutom ska det bli spännande att få en närbild av det politiska läget i galna Mexiko – det ger nog lite välbehövt perspektiv.

Mexiko är ett stort land med mycket att uppleva och jag vet inte hur mycket jag orkar/hinner se, men jag har bokat resan med en Mexikospecialist, så jag får nog russinen ur kakan, vilket rimmar med min livsfilosofi. Jag tycker att Inca Tours har skapat ett suveränt koncept med sina nischade resor – vi får väl se vad jag har att säga när jag kommer hem igen!